EVC Gemeenten

Heb je wel de capaciteiten en de nodige ervaring, maar niet de juiste diploma’s? Dan kan Ervaringscertificaat (EVC) uitkomst bieden. Het laat niet alleen zien wat je kunt, maar vergroot je ook jouw kansen op de arbeidsmarkt.
Lees meer

TalentSpiegel

Je eigen talent herkennen is de kunst. Zie je hetzelfde als anderen? En kun je hen overtuigen van je sterke kanten? De Talentspiegel is een handig hulpmiddel om je van je beste kant te laten zien. En te weten welke zwakheden je moet aanpakken.
Lees meer

Big 5

Uitgelaten of ingetogen? Rationeel of emotioneel? Het karakter van elk mens is in vijf kenmerken te vangen. Jarenlang wereldwijd onderzoek toont dat aan. Big 5 gebruikt die wetenschap en test of iemands werk en persoonlijkheid bij elkaar passen.
Lees meer

"Nieuwe functie geeft energie en nieuwe inzichten"

Een interview met Remco ter Heijne, teamleider Facilitair provincie Utrecht: “Nieuwe functie geeft energie en nieuwe inzichten” 

Een film gemaakt door Simon Nusmeijer van de provincie Utrecht, een van de deelnemers aan de stoomcursus Journalistiek Talent van het A&O-fonds Provincies in 2016 en correspondent voor Meesterinjewerk.nl. 

Ambtenaar wordt artiest

Van medewerker archief naar kampioen nagelartiest. Liane Corjanus bewijst, dat je nooit te oud bent om te leren. Al vormde de steun van haar leidinggevende, het thuisfront en het A + O fonds Gemeenten een welkome aanvulling.
Lees meer

Ontmoet de parkeercontroleur

Stressbestendig. Sociaal. Een scherpe blik. De bagage van een parkeercontroleur omvat veel meer dan alleen een bonnenboekje. Ata Civi vertelt.

EVC: sleutel tot succes

Nieuwe taken. En zelfs een nieuwe functie. Met het verzilveren van opgedane ervaring kan dat. De kracht van een EVC-traject. Medewerkers van het Hof van Twente leggen uit.

Talentkompas

TalentkompasWie ben ik? Wat wil ik? Wat kan ik? Welke talenten heb ik? Zit ik nog op de goede plek of ben ik toe aan een nieuwe uitdaging? Welke stappen ga ik zetten? Het digitale Talentkompas van het A&O-fonds Provincies helpt met het vinden van de antwoorden op deze vragen. Het Talentkompas is een gratis online instrument voor provinciemedewerkers, bestaande uit een aantal vragenlijsten, dat een rapportage oplevert met je kwaliteiten en tips voor ontwikkeling en loopbaanadvies. Bepaal zelf de koers van je loopbaan, zonder dat er iemand over je schouder meekijkt!

Bekijk het product
temp content

even geduld a.u.b.